Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Χείλη για… φίλημα!


Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί να έχει χείλη που τα ποθούν οι άντρες. Για να έχουμε όμως το σωστό αποτέλεσμα, ώστε τα χείλη μας να είναι πιο εντυπωσιακά, πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις που αναλογούν στο πρόσωπό και στην εμφάνισή μας. Αυτό είναι πολύ εύκολο αρκεί να ακολουθήσουμε κάποιες ενέργειες και συμβουλές που θα ακούσουμε ή που θα διαβάσουμε.





Εμείς θα σας δώσουμε κάποιες πολύ εύκολες συμβουλές και tips για να έχετε τα χείλη που επιθυμείτε και τα βλέπετε στις stars του cinema. Αν το βάψιμό μας είναι έντονο, θα αποφύγετε να βάλετε στα χείλη σας φανταχτερό χρώμα, είναι αντιαισθητικό και δεν τονίζουμε το δυνατό μας σημείο. Ενώ αντίθετα, αν έχουμε επιλέξει ένα απαλό μακιγιάζ, τότε όλο το παιχνίδι και το ταλέντο το αφιερώνουμε αποκλειστικά στα χείλη.





Με ένα περίγραμμα με μολύβι χειλιών δίνουμε άλλη αίσθηση στα χείλη μας. Θα είναι λάθος στον κόσμο της ομορφιάς αν χρησιμοποιούμε έντονο ή σκούρο μολύβι με ένα πιο γήινο και απαλό χρώμα. Είναι φυσικό να μην ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε όλα τα πρόσωπα. Το χρώμα του δέρματός μας θα καθορίσει και το χρώμα που θα βάλουμε στα χείλη μας. Δύο χρώματα είναι δύσκολα και δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα χείλη το πορτοκαλί και το καφέ. Το αν πηγαίνει στα χρώματά μας μπορούμε να το καταλάβουμε δοκιμάζοντάς το πάνω στο χέρι μας. Καλό… φίλημα!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου